Володимир Тищенко

Дата: 01.07.2022 11:35
Кількість переглядів: 159

Народився Володимир Тищенко 16 квітня 1997 року у с. Токарі. У рідному селі закінчив місцеву школу, потім навчався в ПТУ №32 м. Заводське за фахом зварювальника. Строкову службу проходив  спочатку у навчальному центрі «Десна» Чернігівської області, потім у місті Одеса.

Повернувшись після строкової військової  служби у рідне село Токарі,  Володимир був ініціатором багатьох хороших справ. Завжди був на позитиві сам і заряджав ним оточуючих. Мав багато друзів. Любив вірші, пісню і танець. Любив людей і його любили всі.

Після повномасштабного російського вторгнення був призваний до лав Збройних сил України 2 квітня 2022 року.  16 квітня зустрів на передовій своє 25-річчя…

27 квітня о 7-й годині ранку при розташуванні в боях за Харківщину  ворог застосував вогнепальне озброєння – «Гради» і «Урагани». Сумні звістки про загибель наших захисників надійшли у в Полтаву, Гадяч, Зіньків. Не оминула тяжка новина і село Токарі…

29 квітня на колінах живим коридором обабіч дороги односельці та жителі громади зустрічали тіло загиблого  воїна. Церемонія прощання відбулася на сільському кладовищі за присутності великої кількості людей, які прийшли провести  Героя в останню путь.

У  загиблого залишилися батьки та сестра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора