Вступна кампанія 2022

Дата: 30.06.2022 13:38
Кількість переглядів: 824

2022-2023 навчальний рік Луганський національний університет ім. Тараса Шевченка здійснюватиме зокрема у Миргороді, Лубнах та Полтаві. Випускники 9-х та 11-х класів зможуть здобути якісну вищу освіту на базі цих трьох міст. Навчальний заклад має понад 100-річну історію, потужний викладацький склад та надає ґрунтовну освіту за низкою спеціальностей.

2 липня університет проведе День абітурієнта онлайн, а поки можна ознайомитися з переліком спеціальностей та обрати ту, яка підходить вступнику.

Під час зустрічі адміністрація університету, директори структурних підрозділів та представники приймальної комісії нададуть відповіді на усі питання щодо майбутньої вступної кампанії, особливостей та процедури вступу на навчання до нашого закладу вищої освіти.


Для отримання доступу до онлайн-трансляції на платформі Google Meet необхідно перейти за посиланням http://meet.google.com/gia-zngi-asv
Або ж, скануй QR-код з картинки та дивись прямий ефір на офіційній сторінці університету в Інстаграмі!


Долучайтеся! Це дуже зручно, адже не виходячи з дому або перебуваючи у безпечному місці чи укритті, Ви отримаєте ґрунтовні відповіді на всі запитання, що стосуються Вашого особистого вступу у цей непростий час!


ТУТ можна переглянути відео про історію університету

А ТУТ – дізнатися більше про факультет природничих наук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора