Все буде Україна!

Дата: 27.06.2022 08:23
Кількість переглядів: 377

Фото без описуМар’яна Андріївна свій 81-й день народження планувала зустріти у колі родини в Харкові, а зустріла на Миргородщині - у Ромодані. Каже, тут їй добре, та все ж додому хочеться. У тихий день в Ромодані вона може почути хіба як на вокзалі оголошують розклад поїздів, тоді як у рідному мікрорайоні Харкова частенько громихає. Її тихий будиночок у центрі селища регулярно провідують «з інспекцією» представники влади, приносять допомогу, що надходить у громаду для таких як і вона переміщених осіб.

На цей раз до Мар’яни Андріївни завітала голова районної ради Наталія Гирка. Робочий візит Наталії Олексіївни до Ромоданівської громади – це розмови про наболіле, а на додаток – пакет із продуктами для тих, хто цього потребує. Таких пакунків дев’ять - для багатодітних родин, сімей з малими дітьми, пенсіонерів. Кожен придбаний коштом перевірених партнерів - Rotary Club of Randolf VT за сприяння миргородця Олександра Рєпіна. Налагоджена співпраця між районною радою, адміністрацією до донорами завжди має позитивний результат для тих, хто обрав Миргородщину місцем тимчасового або постійного проживання під час війни. 

Пакунки Наталія Олексіївна вручила особисто кожному на зустрічі. Разом із заступником Ромоданівського селищного голови Олегом Хижею та координаторкою Іриною Грішненко провели діалог із запрошеними, торкнулися основних питань, що турбують переміщених осіб – чи забезпечені необхідним, чи надходять виплати від держави… На всі питання відповіді знайшлися.

У селищі триває підготовка до благодійного концерту, який має на меті зібрати кошти для ЗСУ. Готується до виступу й артистка пісенної творчості з багаторічним стажем – Катерина Горбань. Із початком війни у своєму будинку вона надала прихисток родині, яка втікала від війни. У Катерини Михайлівни серце болить за країну та за її дітей. Із рідних 14-ти онуків двоє – на фронті. Сльози навертаються на очі, бо немає звістки від них. Та вона, як і всі ми,  впевнена – все буде Україна. Адже такий сильний духом народ не можна перемогти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора