23 червня в Україні - День державної служби

Дата: 23.06.2022 15:44
Кількість переглядів: 466

 Шановні працівники держустанов Миргородського району!

Прийміть вітання до вашого професійного свята. Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за їхню клопітку роботу. Державні службовці не лише виконують свої обов'язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу! І роблять це за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям!

Працювати в органах державної влади, забезпечувати виконання завдань і функцій держави - вкрай відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, добробут людей. Довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею та народом. Від ефективності інституту державної служби, відповідальності кожного з Вас залежить успішність держави в цілому. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності та ініціативи.

Сьогодні, у день вашого професійного свята, дякую за вашу гнучкість та вміння прийняти на себе всі виклики, які виникають, та головне – дякую за вірність присязі. Бажаю когорті держслужбовців та ветеранам держслужби здоров'я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі, заслуженої шани та вдячності від людей!

З повагою

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора