22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

Дата: 22.06.2022 11:38
Кількість переглядів: 423

Кожного року 22 червня ми вшановуємо жертв війни в Україні. Війни, яка покалічила душі, пронизала сталевою кулею кожне серце, не оминула жодної родини. Тоді всі, як один, стали на захист рідної землі від ворога. Воювали на фронті і в тилу, падали на коліна, проте впевнено йшли до Перемоги. У часи Другої світлової Україна була плацдармом для бойових дій, втратила п’яту частину населення, десятки тисяч населених пунктів перетворилися на руїни. Ми поважаємо історичне минуле, із болем перегортаємо трагічні сторінки та пам’ятаємо всіх, хто захистив країну ціною власного життя та здоров’я.

Хто міг подумати, що через понад 80 років історична паралель повториться знову. З 2014 року ми відстоюємо свою територію. Масові атаки 24 лютого та повномасштабне вторгнення назавжди змінили життя нашого покоління. Ми кожного дня рахуємо жертв війни з рашистами, які виявилися ще більш жорстокими за війська третього рейху. Та щодня наближаємо перемогу, кожен на своєму фронті.

Щодня о 9-й годині за всіма, кого забрала російсько-українська війна, лунає хвилина мовчання. Ми схиляємо голови у скорботі за тими, хто не повернеться додому, вшановуємо світлу пам'ять полеглих у боях за нашу Батьківщину. Вічний спокій загиблим за Україну!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора