Якщо побачили мітку - негайно повідомляйте поліції

Дата: 26.02.2022 15:30
Кількість переглядів: 965

Шановні жителі м. Миргорода та Миргородського району, при виявленні підозрілих сигнальних міток, маячків чи позначок, просимо не проходити повз. Це можуть бути: позначки фарбою, датчики з лампочкою або пластикові круглі помітки на дахах будинків, у під'їзді, на дорогах. 

Таку мітку потрібно знищити, записавши її землею або піском, заклеївши, закривши шифером чи камінням чи в інший спосіб зробити «невидимими». Зафарбовування таких міток не ефективне, вони проявляються крізь фарбу при світлі ультрафіолету. Також слід негайно повідомити місцевим правоохоронцям за номером 102 про місце знаходження такої мітки.

Якщо за номером 102 не відповідають - знищуємо мітки самі. Повідомлень багато, фізично просто можна не встигати. Просимо віднестися до цього з розумінням.

Ворог може використовувати мітки для коригування вогню артилерії чи авіаударів. Сфотографуйте мітку і надішліть знімок у телеграм-канал @ukraine_avanger_bot.

У разі ж виявлення підозрілих пакунків, валіз, сумок чи інших предметів, що можуть становити загрозу, у жодному разі не можна торкатися і переносити їх. За можливості, треба позначити місце виявлення предмета, обмежити доступ до нього інших осіб та зателефонувати до служб порятунку: "101" або "102". В умовах воєнного стану вчасно надана інформація має вагоме значення для прийняття життєво важливих рішень, переконують правоохоронці.

Мітки можуть мати такий вигляд: 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора