У Миргороді вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 13:58
Кількість переглядів: 479

15 лютого відбулося покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Сформувавши колону, учасники заходу пройшли ходою до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, що у Сквері Слави. Поблизу нього розмістили портрети загиблих в Афганській війні та лампадки.

Присутні хвилиною тиші вшанували всіх загиблих у гострих воєнних конфліктах на території інших держав. Грамотами Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та Полтавської ОДА за активну громадську позицію, особистий внесок у розвиток організації ветеранів війни в Афгансітані, стійку життєву позицію, військово-патріотичну роботу серед молоді нагородили ветеранів війни. 

У церемонії покладання квітів взяли участь: голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, голова Миргородської РДА Віктор Іваненко, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, представники Миргородської міської організації ветеранів Афганістану, учасники АТО/ООС та громадськість.

Щороку 15 лютого в Україні на офіційному відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Дату встановлено указом Президента України від 11 лютого 2004 року №180 та приурочено до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану 15 лютого 1989 року. 


Фотоматеріали - сайт Миргородської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора