У Лохвицькій громаді відзначили кращих дітей-казкарів

Дата: 07.02.2022 16:56
Кількість переглядів: 590

4 лютого відбулося засідання журі І етапу обласного конкурсу дитячої казки на тему «Місце, де співає серце».

Участь у ньому взяли літературно обдаровані учні та вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти Лохвицької міської ради, повідомляють на офіційній сторінці ОМС.

Четвертий рік поспіль цей конкурс організовується Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді та має на меті виявлення та підтримку талановитих дітей та учнівської молоді, сприяння розвитку української мови через призму художньої казки, становлення національної свідомості та здатності до творчої самореалізації обдарованих дітей.

Цього року письменницькі та комунікативні здібності, нестандартне мислення, креативність представили в своїх творах юні казкарі Дубініч Софія, Панченко Марія, Клюсенко Магдалена (Лохвицька гімназія №1), Гринько Тимофій (Безсалівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Рижикова Сніжана, Тоцький Назар та Тоцька Владислава (Харківецька філія Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ст. №3), Черкасець Аліна (Лохвицький мЦДЮТ).

Членами журі були відзначені цікаві сюжети творів, оригінальні художні засоби, різнопланові за змістом, зворушливі та повчальні казки учасників.

Переможцями конкурсу у різних вікових категоріях стали Гринько Тимофій (Безсалівська ЗОШ І-ІІІ ст., казка «Царівна Софія і дракоша Тимоша») та Дубініч Софія (Лохвицька гімназія №1, казка «Хмаринка-обіймашка»). Їх творчі роботи направлені на ІІ етап конкурсу.

Приєднуємося до вітань на адресу юних казкарів та бажаємо вагомих здобутків на творчій ниві!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора