Відбулася нарада з питань містобудування та архітектури

Дата: 31.01.2022 15:27
Кількість переглядів: 815

У понеділок, 31-го січня у Миргородській РДА відбулася нарада з керівництвом територіальних громад, які делегували свої повноваження у галузі містобудування та архітектури райдержадміністрації.

Провів засідання голова Миргородської РДА Віктор Іваненко, участь у ній взяла голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, серед присутніх - керівники та посадові особи Комишнянської селищної, Ромоданівської селищної, Гоголівської селищної та Великосорочинської сільської територіальних громад нашого району. 

Основне питання на обговоренні - виконання районною державною адміністрацією делегованих їй повноважень у галузі містобудування та архітектури, а також першочергові завдання цього напрямку на наступні роки. Учасники зібрання детально розглянули проєкт Програми забезпечення виконання районною державною адміністрацією делегованих їй повноважень на 2022 - 2024 роки. 

Начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Миргородської райдержадміністрації Віктор Завгородній проінформував присутніх про необхідність розробки Комплексних планів просторового розвитку у кожній територіальній громаді, довів нормативні документи, які регламентують їх розробку, розповів також про можливість отримання субвенції з Державного бюджету на цей вид робіт вже у поточному році. 


За матеріалами сайту Миргородської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора