Підприємству «Миргородтеплоенерго» - 45 років

Дата: 14.01.2022 15:37
Кількість переглядів: 655

14 січня відбулися урочистості до 45-річчя комунального підприємства «Миргородтеплоенерго». До урочистої події на підприємстві готувалися заздалегідь, запросили багато гостей, колег, ветеранів, керівництво міста та району.

На фасаді підприємства відкрили ювілейну дошку з нагоди 45-річчя створення підприємства та на честь першого директора, почесного громадянина міста Миргород Анатолія Подліпного, який очолював КП протягом 34-х років. Далі – перейшли до нагородження. Почесні грамоти Полтавської обласної ради та обласної державної адміністрації, Миргородської міської ради, Великобагачанської селищної ради, а також обласної профспілкової організації комунальних підприємств отримали люди, які пропрацювали на «Миргородтеплоенерго» не один рік, а подекуди й не один десяток років.

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка подякувала за злагоджену роботу колективу «Миргородпетлоенерго» на чолі з керівником підприємства, депутатом Миргородської районної ради Камандаром Байрамовим. З нагоди свята Наталія Олексіївна побажала численній когорті закладу наснаги та натхнення у благородній справі забезпечення жителів комунальними благами та разом з головою райдержадміністрації вручила почесні грамоти Миргородської районної ради та Миргородської райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, добросовісне виконання посадових обов’язків, дотримання технологічної дисципліни, ініціативність у роботі та з нагоди 45-річчя утворення комунального підприємства „Миргородтеплоенерго” Миргородської міської ради. Грамоти отримали:

  • ПЕДЧЕНКО Сергій Борисович,
    слюсар-ремонтник 5-го розряду ремонтного відділу;
  • РИБАЛКА Микола Пилипович,
    оператор котельні 3-го розряду виробничого відділу;
  • СОЛОМАХА Тетяна Олександрівна,
    оператор котельні 3-го розряду виробничого відділу;
  • МАКСЮТА Сергій Іванович,
    водій автомобільного засобу 2-го класу автотранспортної дільниці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора