Привітали з 100-річним ювілеєм жительку Гадяча

Дата: 21.12.2021 09:14
Кількість переглядів: 354

Жительку Гадяцької громади Оксану Кирпу привітали із 100-річним ювілеєм. 17 грудня - неординарна і дуже приємна подія, адже Оксана Яківна святкує поважний ювілей, повідомляють на сайті Гадяцької міської ради. 100 років - низка історичних подій, 100 років - довгий і тернистий  життєвий шлях із злетами та падіннями, 100 років - море сліз радості та горя, 100 років - мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє, 100 років – ціла епоха.

Така подія є не тільки значущою в житті ювілярки, а й у житті всієї Гадяцької громади, бо саме такі люди є очевидцями багатьох історичних подій, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості. На них потрібно рівнятися нинішньому молодому поколінню.

 Щирі слова привітання та побажання міцного здоров’я, радості та щастя, висловили начальник відділу культури і туризму Гадяцької міської ради Катерина Кувшинова та голова Гадяцької міської громадської організації ветеранів війни та праці Анатолій Київський. Ювілярка, у свою чергу, щиро дякувала за теплі привітання та подарунки, згадувала про минулі прожиті роки.

Зустріч пройшла у теплій невимушеній обстановці та з дотриманням карантинних вимог. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора