У Лохвицькій гімназії запрацювала професійна фотовідеостудія

Дата: 15.12.2021 11:33
Кількість переглядів: 275

У рамках реалізації проєкту, який здобув перемогу у конкурсі «Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2020 року», у Лохвицькій гімназії №1 відкрито портативну професійну фотовідеостудію.

У час, коли інформаційні технології мають широке розповсюдження, природно, що у підлітків з’явилося бажання випробувати себе у цьому напрямку. У гімназії до цього широко застосовувалася практика створення фото та відео, але для цього використовувалося застаріле обладнання. Сучасна молодь прагне створювати якісний фотовідеоконтент не за допомогою телефонів, а в професійній студії, монтуючи відеоролики та працюючи з професійною апаратурою.

Мрію гімназистів втілив у проєкт «Портативна професійна фотовідеостудія «Сам собі режисер» м. Лохвиця» його ініціатор – президент гімназії Руслан Грязюк. Проєкт реалізовано у співфінансуванні коштів обласного та міського бюджету. Загальна вартість проєкту складає 99 733 грн., з них коштів громади – 49 867 грн.

Для функціонування студії, яку розмістили в музичному класі гімназії, придбано сучасне обладнання та апаратуру: ноутбук та сумку для нього, фотоапарат, спалах, штатив, петличний мікрофон, набір постійного студійного світла, зелену тканину (хромакей), карти пам’яті, кабелі, фіксатори для проводів, переноски.

Лохвицький міський голова Віктор Радько привітав Лохвицьку гімназію №1 з приємною подією – початком роботи студії, вручивши автору проєкту Руслану Грязюку Сертифікат переможця конкурсу та подарунки – смартгодинник і тримачі для телефона з символікою конкурсу.

Відтепер 783 учні та 70 вчителів гімназії стануть активними учасниками роботи професійної фотовідеостудії, яка допоможе їм перетворювати свої ідеї у відеоролики пізнавального, розважального та наукового змісту. А завдяки мережі Інтернет контент гімназії зможуть із задоволенням переглядати всі мешканці Лохвицької громади.


За матеріалами сторінки Лохвицької міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора