За результатами зустрічі з директором ДП "Агенство місцевих доріг"

Дата: 23.11.2021 15:17
Кількість переглядів: 455

Відбулася тристороння робоча зустріч керівників районної гілки влади - голови Миргородської районної ради Наталії Гирки, голови Миргородської РДА Віктора Іваненка з директором ДП «Агенство місцевих доріг Полтавської області» Олексієм Басаном, та головою Сенчанської сільської територіальної громади Наталією Сліпуховою.

Основна тема на обговоренні - ремонт автодоріг Лохвиця-Вирішальне-Лубни та Вирішальне-Залізняки-Комишня, що з’єднують Лохвицьку, Заводську та Сенчанську громади з районним центром, а також мосту на км13+040 автомобільної дороги О1712158 Лохвиця – Вирішальне – Лубни, в межах с. Сенча.

За інформацією керівника агенства доріг, у 2022 році заплановано виділити 250 млн. грн. на капітальний ремонт ділянки дороги від Лохвиці до Вирішального та 70 млн. грн - на будівництво мосту в с. Сенча за умови співфінансування з місцевого бюджету.

Голова Сенчанської громади Наталія Сліпухова, у свою чергу, гарантувала внести на розгляд сесії пропозицію про виділення 10 млн. грн. на співфінансування робіт за наявності перевиконання бюджету.


За матеріалами Миргородської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора