Покладанням квітів до пам’ятного знаку воїнам АТО/ООС у Миргороді відзначили День Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2021 09:06
Кількість переглядів: 426

Кожного року 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Це державне свято знаменує початок двох революцій, які відбулися у ХХІ столітті: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Воно прославляє волелюбність і мужність нашого народу, прагнення до демократії, вшановує національні інтереси держави і права людини.

З метою належного вшанування учасників українських революцій, загиблих патріотів та Героїв Небесної Сотні відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам АТО/ООС у Сквері Слави, що в Миргороді. Дотримуючись усіх карантинних вимог, у покладанні взяли участь радник голови Миргородської районної ради Михайло Коркішко, перший заступник голови Миргородської РДА Віталій Дяківнич, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, учасники ГО "Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій" та громадськість. Хвилиною тиші вони вшанувати усіх, хто поклав життя за вільну та незалежну Україну.

У ці дні в усіх громадах Миргородщини вшанували Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям демонструє щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю та прикладом для майбутніх поколінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора