З нагоди професійного свята відзначили кращих представників галузі культури Миргородщини

Дата: 09.11.2021 16:44
Кількість переглядів: 589

9 листопада відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. У Полтавській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди свята.

Працівників культури та майстрів народного мистецтва області привітали перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, заступниця голови Полтавської облдержадміністрації Катерина Рижеченко та директорка Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА Ірина Удовиченко.

Почесними відзнаками з нагоди свята нагородили і жителів Миргородщини зокрема. За вагомий внесок у розвиток, збереження та популяризацію національної культури і мистецтва Полтавщини, високий професіоналізм Почесну грамоту обласної державної адміністрації отримав трудовий колектив Національного музею-заповідника Миколи Васильовича Гоголя, директорка — заслужена працівниця культури України Лідія Єнко.

Почесними грамотами Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА нагородили: Викладачку-методистку вищої категорії Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв імені І.П.Котляревського Світлану Боцулу; головну бухгалтерку Національного музею-заповідника імені М.В.Гоголя Яну Топчій.


За матеріалами сайту Новини Полтавщини 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора