Відбулася нарада у Миргородській райдержадміністрації

Дата: 20.10.2021 15:33
Кількість переглядів: 807

20 жовтня в Миргородській райдержадміністрації відбулася нарада в першого заступника голови Миргородської райдержадміністрації Віталія ДЯКІВНИЧА у режимі відеоконференції.

Участь у нараді взяла голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА, заступник начальника управління – начальник ВОЗ ЦЗ та НПЗ Миргородського РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області Володимир КОРШАК; науковий співробітник, головний архітектор проєктів Державного підприємства Українського державного науково-дослідного інституту проєктування міст ім. Ю.М.Білоконя «Діпромісто» Ганна АЙЛІКОВА, а також – керівництво територіальних громад Миргородського району (у режимі відеоконференції).

На нараді порушували питання створення підрозділів місцевої пожежної охорони на території територіальних громад за рахунок державної програми, розроблення комплексних планів просторового розвитку територіальних громад, дотримання вимог чинного законодавства при здійсненні заходів державного нагляду у галузі техногенної та пожежної безпеки.

Наталія ГИРКА закцентувала увагу учасників наради на тому, що для забезпечення права кожного громадянина на доступ до публічної інформації створені офіційні сайти громад, де можна ознайомитися із документами, рішеннями та розпорядженнями органу самоврядування. Безперешкодний доступ до інформації є особливо актуальним у період пандемії коронавірусу.


За матеріалами офіційного сайту Миргородської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора