Голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА привітала працівників Миргородського міськрайонного суду із професійним святом

Дата: 08.10.2021 15:22
Кількість переглядів: 857

 8 жовтня у приміщенні Міськрайонного суду звучали теплі слова вітань з нагоди професійного свята на адресу працівників від голови  Миргородського міськрайонного суду Валентини Куцин та голови Миргородської районної ради Наталії Гирки.

«Професія юриста, і судді зокрема, дуже важка та надзвичайно відповідальна. Нерідко від вироку суду залежать людські долі. Саме суддя є останньою надією для того, хто прагне справедливості. Відрадно, що працівники Миргородського суду завжди проявляли фаховість, досконале знання законодавства та високі показники в роботі.», - відзначила Наталія Олексіївна у своєму виступі. Вона привітала присутніх у залі та відзначила грамотами Миргородської ради та Миргородської райдержадміністрації за сумлінну багаторічну працю та відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, а також до професійного свята – Дня юриста - працівників Миргородського міськрайонного суду:

НЕПОКУПНУ Людмилу Миколаївну – секретаря судового засідання Миргородського міськрайонного суду Полтавської області;

НІКОЛАЄНКО Марину В’ячеславівну - секретаря судового засідання Миргородського міськрайонного суду Полтавської області;

ІВАНКО Лідію Сергіївну – керівника апарату Миргородського міськрайонного суду Полтавської області;

КІЙЧЕНКА Михайла Юрійовича – судового розпорядника Миргородського міськрайонного суду Полтавської області.

Гарний настрій працівникам установи створювали вихованці центру естетичного виховання – а саме гуртків «Калинове намисто», «Живе слово» та циркової студії «Мрія».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора