У Миргороді відзначили 160 років Публічній бібліотеці ім. Д.Гурамішвілі

Дата: 30.09.2021 15:12
Кількість переглядів: 916

30-го вересня, у Всесвітній день бібліотек, у Миргороді відзначали 160 років Публічній бібліотеці Д.Гурамішвілі . На бібліотечний диліжанс «Бібліотека – мудрість книг і щедрість серця» запросили працівників бібліотек, що розташовані на території громади, а також ветеранів. Для них підготували тематичні фотозони, екскурсії та святковий концерт. До слова, напередодні ювілею бібліотеки містом курсувало бібліо-таксі.

У якості почесних гостей на святкуванні – представники районної та міської влади - голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, заступник міського голови Наталія Молочко.

Голова Миргородської  районної ради Наталія Гирка привітала зі святом бібліотекарів, побажала їм натхнення і творчих здобутків у праці, а також вручила почесні грамоти Миргородської райдержадміністрації та Миргородської районної ради за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток бібліотечної справи та до ювілею закладу

провідному бібліотекарю Публічної бібліотеки ім. Д.Гурамішвілі Ользі СОЛОСІ;

провідному бібліотекарю Публічної бібліотеки ім. Д.Гурамішвілі Анжеліці ГУСЄВІЙ;

провідному методисту Публічної бібліотеки ім. Д.Гурамішвілі Наталії ТУРИЧЕНКО;

бібліографу Публічної бібліотеки ім. Д.Гурамішвілі Ірині КАРАЧ;

бібліотекарю І категорії Любові ГАВРИСЬ.

Також Наталія Олексіївна виконала приємну місію – передала подарунки від народного депутата Олега Кулініча для ветеранів-бібліотекарів, які присвятили велику частину свого трудового шляху праці у книгозбірнях Миргородської територіальної громади.

Святкового настрою присутнім додавали виступи артистів художньої самодіяльності, які завітали із привітаннями з усіх куточків міської громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора