Вітання голови Миргородської районної ради Наталії Гирки із Днем вихователя та працівників дошкільних установ

Дата: 27.09.2021 09:42
Кількість переглядів: 458

Шановні працівники дошкільних навчальних закладів Миргородщини!

Щиро вітаю вас із професійним святом всіх, хто забезпечує змістовне і комфортне перебування малюків у дошкільних закладах. Саме вам випала честь і непросте покликання - брати безпосередню участь у вихованні наших дітей. Ви обрали професію, яка є надважливою для малечі та батьків. Адже у ранньому дитинстві закладається фундамент знань, умінь та навичок, який визначає вектор розвитку маленького громадянина. Дитячий садок є першим освітнім закладом, де дитина соціалізується, знайомиться зі світом, формує світогляд, навчається любити і поважати Батьківщину.

Переконана, що наймолодші жителі Миргородщини знаходяться під надійним та затишним крилом когорти високопрофесійних вихователів та працівників дошкільних закладів. Щиро дякую кожному з вас за відданість та натхненну працю, яка наповнює світ мудрістю, знаннями та милосердям!

Бажаю, щоб у ваших родинах панувала злагода й достаток, у серцях – любов, а в душах – спокій та затишок. Хай над нами буде безхмарне чисте небо, а всі діти –  завжди усміхненими і щасливими!

З повагою,

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора