Свято першого дзвоника у Ромоданівському ліцеї

Дата: 01.09.2021 11:41
Кількість переглядів: 571

Першого вересня на подвір’ї Ромоданівського ліцею відбулася урочиста лінійка з нагоди Дня знань. Перший дзвоник покликав на урок дітей 237 дітей, серед яких 15 першокласників.

Зі святом школярів привітала голова Миргородської районної ради Наталія Гирка. Вона побажала учням успішного навчального року, педагогам – повноцінного та плідного учбового процесу, а батькам – підтримки. Також на святі виконала приємну місію – вручила почесні грамоти Миргородської районної ради керівнику Ромоданівського ліцею, депутату Ромоданівської селищної ради шостого скликання Тамарі Чепурко та головному спеціалісту відділу ЦНАП виконавчого комітету Ромоданівської селищної ради, депутату Ромоданівської селищної ради семи скликань Раїсі Носенко.

Вітання звучали і від керівника громади – Олександра Верещаки. Також він нагородив учнів, які мають вагомі здобутки у навчанні, іменними стипендіями, що стало приємним сюрпризом для них.

По завершенню урочистої лінійки школярі приступили до навчального процесу. Свято мудрості і доброти додало їм наснаги на новий рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора