29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність

Дата: 29.08.2021 08:18
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

Шановні жителі Миргородського краю!
Історія України в усі часи була пронизана боротьбою за її незалежність та суверенітет. На превеликий жаль, захищати її від агресора зі зброєю в руках мусимо й зараз. Кожного дня ми уважно слідкуємо за тим, що відбувається на Сході країни. Нам болить кожна рана, невимовною тугою ми оплакуємо кожне обірване війною життя.

Сьогодні ми вшановуємо світлу пам'ять наших співвітчизників, які загинули за Україну. Ілловайська трагедія стала нашим спільним горем, та одночасно – прикладом надзвичайного героїзму, самовідданості воїнів та незламності українського духу. Не на життя, а на смерть під пекельним сонцем у полі соняхів наші воїни билися до останньої краплі крові.

Не забуваймо про подвиги Героїв, адже вони живі, доки й живе наша пам'ять про них. Вічно шануймо синів та дочок України, які поклали життя на вівтар єдиної незалежної держави за мирне життя своїх дітей, за чисте небо над нами.

Цього дня висловлюю глибокі співчуття родинам загиблих бійців. Вічна шана та світла пам'ять тим, кого забрала війна. Слава і честь тим, хто повернувся живим.

Від усього серця бажаю всім нам аби життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

Голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора