Відвідали Лохвицьку громаду

Дата: 27.07.2021 10:48
Кількість переглядів: 741

У п"ятницю, 22-го липня, заступник голови Миргородської районної ради Олег Карабка та голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко із робочим візитом відвідали Лохвицьку міську територіальну громаду. У рамках візиту в приміщенні КНП «Лохвицька міська лікарня» відбулася робоча нарада з питання перспектив розвитку закладу.

Окрім районної влади у нараді взяли участь голова Лохвицької територіальної громади Віктор Радько, голова Заводської територіальної громади Віталій Сидоренко, голова Сенчанської територіальної громад Наталія Сліпухова, головний лікар КНП «Лохвицька міська лікарня» Віктор Бурлей, заступник головного лікаря Лохвицької КНП «Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Олена Максимова, депутати Лохвицької міської ради.

У зв’язку з недостатнім фінансовим забезпеченням медичних закладів у межах Програми медичних гарантій, яка реалізовується Національною службою здоров’я України, Лохвицька міська лікарня потребує додаткових коштів для здійснення своїх функціональних повноважень та обслуговування жителів Лохвицької, Заводської та Сенчанської територіальних громад.

У ході зустрічі розглядалися шляхи вирішення даної проблеми. Голови територіальних громад запевнили, що будуть сприяти у фінансуванні лікувального закладу, так як він є надважливим для жителів всіх громад. Потім присутні оглянули матеріально - технічне забезпечення закладу. На даний час у лікарні проводяться ремонтні роботи приміщень, де буде відкрито реабілітаційне відділення. Також придбано сучасний діагностичний комплекс: фіброгастроскоп та фіброколоноскоп. Загалом у закладі створені усі умови для пацієнтів та медичного персоналу. У закладі орендовано приміщення, де функціонує комп'ютерний томограф.


Повідомляють на сторінці Миргородської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора