На сьомій сесії депутати затвердили порядок використання символіки Миргородського району

Дата: 13.07.2021 12:57
Кількість переглядів: 546

Фото без описуРішення №17 сьомої сесії Миргородської районної ради восьмого скликання регламентує використання прапорів та гербів на території Миргородського району.

Депутати одноголосно підтримали відповідне рішення на пленарному засіданні сьомої сесії, яка відбулася дев"ятого липня.


Тимчасовий порядок використання прапорів та гербів на території Миргородського району Полтавської області

  1. На території Миргородського району використовуються Державний Прапор України, прапор Європейського Союзу, прапор Полтавської області та інші прапори з дотриманням вимог Закону України „Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки”.
  2. На території Миргородського району використовується Державний Герб України, Герб Полтавської області та символіка Європейського Союзу.
  3. На території громад району використовуються розроблені та в установленому законодавством порядку затверджені прапори та герби цих громад (за їх наявності).
  4. На території району не можуть використовуватися прапори та герби районів, які припинили своє існування.
  5. Символіка колишніх районів, які увійшли до складу Миргородського району, може використовуватися на титульних сторінках місцевих засобів масової інформації, а також як музейні експонати, у тому числі в навчальних закладах, закладах культури тощо.
  6. Прапор та герб колишнього Миргородського району можуть використовуватися лише у відповідності до пункту 4 рішення Миргородської районної ради 8 скликання від 09.07.2021 № 17.
  7. Державні символи та символ Полтавської області використовуються в роботі на умовах і згідно Порядку, затвердженому рішенням 2 пленарного засідання 4 сесії обласної ради 8 скликання від 09.04.2021 року №177.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора