Депутати районної ради підтримали звернення щодо посилення захисту навколишнього середовища та покращення екологічного стану в районі

Дата: 13.07.2021 12:10
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

Миргородська районна рада вирішила прийняти звернення до жителів  територіальних громад, суб’єктів господарювання та органів місцевого самоврядування Миргородського району щодо посилення захисту навколишнього середовища та покращення екологічного стану довкілля в районі. 

Відповідне рішення за №21 депутати підтримали на пленарному засіданні сьомої сесії, яка відбулася дев"ятого липня.


Звернення

депутатів Миргородської районної ради до жителів територіальних громад, суб’єктів господарювання  та органів місцевого самоврядування Миргородського району щодо посилення захисту навколишнього середовища та покращення екологічного стану в районі

Ми, депутати Миргородської районної ради 8 скликання, стурбовані погіршенням екологічного стану на території району, на який впливають різні негативні чинники, у т.ч. створювані в процесі своєї діяльності як суб’єктами господарювання, так і громадянами (наслідки безвідповідальної виробничої та побутової діяльності, як суб’єктів господарювання, так і громадян).

З метою захисту навколишнього середовища та покращення екологічного стану в районі, пропонуємо органам місцевого самоврядування, які представляють інтереси громад, суб’єктам господарювання:

  1. Не здійснювати використання продукції з синтетичних полімерів (штучних квітів, вінків та кошиків, тощо) на територіях цвинтарів Миргородського району.
  2. Проводити роз’яснювальну роботу серед населення громад щодо заборони забруднення шкідливими елементами навколишнього середовища.
  3. Здійснювати централізовану утилізацію небезпечних матеріалів спеціалізованими підприємствами, не допускати самовільного спаллювання, забруднення водоймищ, лісових масивів та ін.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора