У Миргороді вийшла друком книга оповідань Валентини Денисенко

Дата: 29.06.2021 17:18
Кількість переглядів: 1140

«Вигадана правда або хлопчачі ха-ха-хачі історії» - таку назву має дебют Валентини Денисенко у прозовій літературі для дітей. Книга письменниці з Миргорода містить 19 оповідань – невигаданих історій про своїх онуків.

Двоюрідні брати Роман та Богдан – найкращі друзі – веселі, допитливі та трішки мрійники. Хлопці потрапляють у різні кумедні ситуації, всі витівки головних героїв по-дитячому безпосередні та щирі. Загалом книга «Вигадана правда або хлопчачі ха-ха-хачі історії» про взаємну прив’язаність, спільність інтересів, про вчинки, за які треба відповідати, та про інші дуже важливі речі.

Книга стала своєрідним подарунком Валентині Денисенко від дітей та побачила світ напередодні її дня народження. Ілюстації до оповідань створила художниця Тетяна Гаврилів.

Про авторку: філологиня за освітою, учителька і журналістка за фахом. Проживає в Миргороді. Зі словом працює давно, довгий час була редактором місцевої газети, та вважає, що публіцистика – це своєрідний тип творчості, який також потребує хисту. Валентина Денисенко – членкиня Національної спілки журналістів України. Пробувала себе письменниця і в поезії. Її вірш «Крізь віки і роки..» став офіційним Гімном Миргорода.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора