Привітали випускників Петрівцівської гімназії Миргородської громади

Дата: 27.06.2021 12:17
Кількість переглядів: 463

26 червня відбувся випускний вечір у Петрівцівській гімназії, що у Миргородськй громаді. Цьогоріч атестати про закінчення навчання отримали восьмеро випускників.

Заступник директора гімназії з навчально-виховної роботи Тетяна Пилипенко привітала дітей із закінченням навчання, вручила атестати, щиро побажала досягти висот у житті та обрати професії до душі. Від Миргородської районної ради дітей привітала консультант голови з питань внутрішньої політики та комунікації Ольга Ошека.

«Випускний вечір – це яскрава сторінка життя, одночасно урочиста й сумна хвилина, мить прощання та мить старту у нове життя. Попереду у випускників – щаслива і світла дорога у майбутнє. Але перш ніж зробити крок йому назустріч – пам’ятайте, що фундамент для нього закладає саме навчання у гімназії.» - відзначила Ольга Юріївна.

Ольга Ошека виконала приємну місію – вручила срібним медалістам гімназії подарунки від народного депутата Олега Кулініча. Тож, смарт-годинники як мотивацію за успіхи у навчанні отримали Жук Світлана та Щемур Марія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора