Вітання голови Миргородської районної ради Наталії Гирки із Днем молоді

Дата: 27.06.2021 07:18
Кількість переглядів: 318

Шановна молодь Миргородщини!

Сьогодні – по праву ваше свято, адже День молоді – свято всіх, хто відчуває себе завжди молодим не лише за віком, а й душею. Свято настільки особливе та унікальне, наскільки такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Молодість – то направду безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє.

Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

З нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Завжди памятайте про те, що молодість – це стан душі. Залишайтеся в душі постійно молодими!

З повагою

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора