У школах Миргородської громади відбулися випускні вечори

Дата: 26.06.2021 11:03
Кількість переглядів: 894

Фото без описуОсь і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів - доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні роки назавжди залишаться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний вечір.

25 червня у Миргороді випускники отримали документи про здобуття середньої освіти, а також атестати з відзнаками. На святі у гімназії ім. Т.Шевченка та у Миргородській школі №5 зі святом та успішним закінченням школи, вступом у доросле життя випускників привітали керівники навчальних закладів Ірина Шевченко та Сергій Горобець, вчителі та батьки.

Почесна гостя на урочистостях - голова Миргородської районної ради Наталія Гирка. Наталія Олексіївна привітала дітей із успішним закінченням школи, побажала щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні обраної мети. А також виконала приємну місію – вручила золотим медалістам планшети, а срібним – смарт-годинники від народного депутата Олега Кулініча, який уже кілька років поспіль мотивує передовиків навчання за успіхи по всьому 147 округу.

Випускники з радістю і хвилюванням отримували атестати зрілості, щиро дякували вчителям, батькам і дали обіцянку бути гідними громадянами України.

Цьогоріч у Миргородській громаді у доросле життя вирушають 288 випускників.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора