У Гадячі відбувся звітний концерт коледжу культури і мистецтв

Дата: 19.06.2021 07:12
Кількість переглядів: 362

18 червня відбувся звітний концерт «Україна вишивана» Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв імені І.П.Котляревського.

Програма святкових заходів  - досить насичена та різноманітна: на площі Соборній експонували виставку творчих робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, на іншій локації із малечею працювали аніматори, відбувся флешмоб «Перлина-Україна» та пісенно-танцювальний вечір «Музичний батл».

Яскравим дійством стали виступи творчих колективів, окремих виконавців, студентів та випускників коледжу. На урочисту подію завітали почесні гості: консультант голови Миргородської районної ради Ольга Ошека, голова Миргородської РДА Віктор Іваненко, директор Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА Ірина Удовиченко, декан психолого-педагогічного факультету Полтавського педуніверситету ім В.Короленка Наталія Сулаєва, директор Обласного методичного кабінету навчальних закладів культури і мистецтва Ліна Богодиста, депутати Полтавської обласної ради Олег Діденко, Оксана Винниченко та Олексій Матюшенко, перший заступник міського голови Гадяча Геннадій Дроботя.

Чимало теплих слів лунало на адресу педагогічного колективу коледжу та його керівника Анатолія Насменчука. Подяку адресували і від Миргородської райради та райдержадміністрації.

Заходи присвятили 30-й річниці Незалежності України.


Фото - "Гадяцький вісник"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора