Підготовка до етнофестивалю «Весілля гуляй, Лохвицький край!»

Дата: 15.06.2021 14:51
Кількість переглядів: 520

Деталі  проведення етнофестивалю «Весілля гуляй, Лохвицький край!», який відбудеться 19 червня о 16.00 в Сосновому парку м. Лохвиця,  напередодні обговорили на робочій нараді у першого заступника міського голови Сергія Шрамка, повідомляють на сайті Лохвицької міської ради.

Формат свята для громади новий. Ідею запропонували та втілюють у життя працівники Лохвицького міського будинку культури та відділу культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради, відповідальні за культурну програму заходу.

На заході презентуватимуть весільні традиції та обряди, працюватиме виставка-продаж виробів декоративно-вжиткового мистецтва, театралізована концертна програма за обрядами другого дня весілля, а також розваги та атракціони для найменших учасників  фестивалю. Також працюватиме виїздна торгівля.

Наразі багато турбот у працівників КП «Добробут-сервіс», які традиційно підготують територію для заходу, будуть облаштовувати сцену на галявині Соснового парку, забезпечуватимуть належну кількість сміттєвих баків та урн, аби після масового заходу  улюблене місце відпочинку  лохвичан та гостей міста - Сосновий парк - залишилося якомога чистішим.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора