Тривають робочі візити до громад Миргородського району

Дата: 10.06.2021 10:24
Кількість переглядів: 476

8 червня керівники районної влади відвідали Гоголівську селищну громаду. Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської РДА Віктор Іваненко зустрілися із керівником громади Володимиром Даценком, завітали на засідання земельної комісії, яке проводилося саме в цей час.

Депутати селищної ради ставили низку питань до очільників району. Озвучили вони питання ремонту асфальтного покриття на дорогах у межах та за межами населених пунктів громади, покращення умов для навчання дітей у закладах освіти. Керівництво району надало вичерпні відповіді та окреслило шляхи вирішення даних проблемних питань.

На зустріч завітала депутат Полтавської обласної ради Оксана Винниченко, яка теж зі свого боку опікується проблемними питаннями регіону. Тож усі разом у рамках візиту відвідали територіальний центр надання соціальних послуг, Гоголівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Поспілкувалися із керівниками закладів, окреслили теми, на які варто закцентувати увагу. Оптимізація закладів освіти найближчим часом торкнеться усіх громад без виключення, тому вже зараз варто спрямувати усі зусилля, в тому числі фінансові, на покращення умов навчання та харчування школярів. Гоголівську школу відвідує 234 учні, тож вона має усі шанси стати опорним закладом. А це відкриває перед школою нові можливості для залучення додаткового фінансування та участі у програмах розвитку територій.

На завершення робочого візиту оглянули територію амбулаторії сімейної медицини, будівництво якої перебуває на фінальній стадії. Вже найближчим часом вона відкриє двері для своїх відвідувачів.

У рамках співпраці між місцевою та районною владою та за підтримки обласної запланували вирішення низки проблемних питань на перспективу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора