Свята до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 18:08
Кількість переглядів: 669

Першого червня у багатьох громадах Миргородщини відбулися свята до дня захисту дітей. І хоча погода зовсім не сприяла розвагам, та святковий настрій дітям та дорослим дарували учасники свята та організатори.  

У Шишаках на стадіоні глядачі зібралися аби переглянути концерту програму, взяти участь у майстер-класах, зробити фото біля спецтехніки, подивитися показові виступи кінолога з собакою. Як і годиться, почесних гостей зустрічали хлібом та сіллю. Привітали зі святом голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської РДА Віктор Іваненко, селищний голова Олександр Тутка. Побажали дітворі насолоджуватися дитинством, відпочити від шкільних буднів та гарно провести канікули.

На центральній площі Миргорода теж було велелюдно. Розпочали свято показовими виступами картингістів станції юних техніків. Гуртківці на швидкості долали перешкоди по проїжджій частині дороги, яку завчасно перекрили. Містяни та гості залюбки брали участь у майстер-класах народних майстрів, робили фото на згадку у спецтехніці поліції, швидкої допомоги та МНС, і звісно ж аплодували маленьким артистам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора