Представили першого заступника голови Миргородської районної державної адміністрації

Дата: 01.06.2021 15:24
Кількість переглядів: 1145

1 червня за участю начальників управлінь, відділів та секторів райдержадміністрації, працівників апарату райдержадміністрації відбулося офіційне представлення першого заступника голови Миргородської районної державної адміністрації.

Голова Миргородської райдержадміністрації Віктор Іваненко  познайомив колег зі своїм першим  заступником Віталієм Дяківничем, який згідно розпорядження уже сьогодні приступив до виконання своїх посадових обов’язків. Віктор Борисович привітав Віталія Анатолійовича з призначенням на посаду та побажав успіхів у діяльності. Також голова райдержадміністрації представив новопризначених керівника апарату Миргородської райдержадміністрації Віталія Хоменка та завідувача сектору цифрового розвитку та державної реєстрації Миргородської райдержадміністрації Світлану Овсяннікову.

Долучилася до вітань новопризначених державних службовців голова Миргородської районної ради Наталія Гирка. Наталія Олексїівна побажала Віталію Анатолійовичу плідної праці на теренах великого Миргородського району.

Віктор Іваненко закликав колектив райдержадміністрації до тісної, плідної співпраці, адже, за його словами, тільки працюючи в одній дружній команді, можна досягти найкращих результатів роботи і зробити так, щоб Миргородщина була прикладом доброї та злагодженої роботи для інших районів.


За матеріалами сайту Миргородської РДА 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора