Миргородську районну раду відвідала обласний депутат Оксана Винниченко

Дата: 01.06.2021 15:15
Кількість переглядів: 1100

1 червня відбувся тристоронній діалог між депутатом Полтавської обласної ради Оксаною Винниченко, головою Миргородської районної ради Наталією Гиркою та головою Миргородської РДА Віктором Іваненком.

Оскільки зустріч відбулася у Міжнародний день захисту дітей, порушували питання дотримання прав дітей, роботи на теренах Миргородського району профільних відділів, які відповідальні за цей напрямок роботи. Кожна дитина, незалежно від того в якій сімї народилася і зростає, має право на освіту, відпочинок, соціальний захист. Сьогодні у фокусі діти, які опинилися у складних життєвих обставинах, та які позбавлені батьківського піклування.

Також у рамках офіційного візиту Оксана Винниченко обговорила перспективи створення у Миргородській районній раді Міжфракційного депутатського об’єднання «Жінка.Мир.Безпека» та висловила пропозицію голові районної ради Наталії Гирці очолити об’єднання. Нагадаємо, що на засіданні шостої сесії, яка відбулася 23 квітня, депутатка Полтавської обласної ради озвучила відповідний маніфест та зібрала підписи, які свідчать про доцільність створення такого між фракційного об’єднання серед депутатів Миргородської районної ради. Напрацювання за цим питанням будуть озвучені на черговому засіданні сесії.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора