1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 08:27
Кількість переглядів: 413

Кожного року у перший день літа ми відзначаємо свято – Міжнародний день захисту дітей. Це одне із найстаріших свят, яке має понад 70-річну історію.  

Діти – це наша найбільша радість, найцінніший подарунок для батьків та наша надія на майбутнє. Усі найяскравіші миті, найтепліші спогади – родом із дитинства. Тож ми, дорослі, розуміємо наскільки важливим є період, коли формується особистість, моральні цінності та світогляд наших дітей. Головним орієнтиром та прикладом для малечі є ми, і саме від нас, від нашої поведінки залежить якими виростуть маленькі громадяни країни.

День захисту дітей – свято й тих, хто завжди перебуває поруч із дітьми, хто піклується про них та допомагає дорослішати – це і батьки, і вихователі, і вчителі, і наставники. Вони, як ніхто інший, долають усі перешкоди заради щастя своїх малюків.

У цей святковий день вітаю наших маленьких друзів, їх батьків та вихователів! Бажаю малечі безтурботного дитинства, міцного здоров’я, щастя та родинного тепла! Хай кожен день буде наповнений радістю, ласкою та добром!  

Голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора