Участь у проекті «Курс громадських консультацій для органів місцевого самоврядування в Полтавській області»

Дата: 31.05.2021 15:49
Кількість переглядів: 441

В останній тиждень травня у приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. П. Котляревського відбулися навчально-практичні заняття у рамках проекту «Курс громадських консультацій для органів місцевого самоврядування в Полтавській області». У проекті взяли участь дев’ять громад та чотири райони Полтавської області.

Миргородську районну раду на проекті презентували консультант голови Миргородської районної ради з питань внутрішньої політики та комунікації зі ЗМІ Ольга Ошека та радник голови з питань організаційної діяльності виконавчого апарату Євгенія Усатова, а також учасник ГО «Гадяч дружній» Павло Васильєв.

Курс громадських консультацій організатори провели для чиновників та представників громадського сектору, потім всі учасники відпрацювали отримані знання на практиці за обраною темою. Загальна ж мета проекту полягає у підвищенні рівня знань про громадські консультації серед працівників ОМС та популяризації цих консультацій як інструменту взаємодії між владою та місцевими жителями. Актуальність обраної теми засвідчили учасники від Кременчуцького, Лубенського, Миргородського, Полтавського районів та Хорольської, Карлівської, Решетилівської, Миргородської, Опішнянської, Козельщинської, Новосанжарської, Ланівської, Сенчанської територіальних громад.

Проєкт співфінансується Польсько-американським фондом свободи в рамках програми RITA #programRITA- Зміни в регіоні, що реалізується Фондом «Освіта для демократії». Партнером проєкту є Асоціація "Полтавська обласна асоціація органів місцевого самворядування".  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора