Представили керівника Миргородського районного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій

Дата: 25.05.2021 16:08
Кількість переглядів: 1205

25 травня у приміщенні Миргородської районної ради представили начальника Миргородського районного управління Головного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Полтавській області.

Із вступним словом до присутніх звернувся голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко та надав слово для представлення очільника районного управління начальнику Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимиру Салогубу.

Володимир Анатолійович, у свою чергу, представив особовому складу підрозділу та представникам органів влади новопризначеного  начальника Миргородського районного управління Головного управління ДСНС України у Полтавській області Коркішка Олександра Миколайовича та його заступників. Він побажав очільнику миргородських рятувальників покращувати оперативно-службову діяльність, а також закликав особовий склад підтримати керівника та спільно й ефективно виконувати усі визначені завдання. Олександр Коркішко подякував за високу довіру та запевнив, що докладе всіх зусиль, аби завдання, які стоять перед Службою порятунку, виконувались якісно, своєчасно та в повному обсязі.

Привітали Олександра Коркішка із призначенням на посаду голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, голова Миргородської РДА Віктор Іваненко та перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин.


За матеріалами сайту Миргородської РДА 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора