Робочий візит до Сенчанської громади

Дата: 07.05.2021 11:28
Кількість переглядів: 944

6 травня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко з робочим візитом відвідали Сенчанську сільську територіальну громаду. У рамках візиту зустрілися з очільником громади Наталією Сліпуховою та депутатським корпусом сільської ради.

У форматі діалогу Наталія Вікторівна та керівники району обговорили пріоритетні напрямки розвитку громади, а саме: покращення послуг медичних закладів, забезпечення населення питною водою та ремонт доріг. Голова громади розповіла, що у 2021 році з місцевого бюджету, в рамках співфінансування 50% на 50% із ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області», заплановано виділити кошти для ремонту дороги Вирішальне – Корсунівка в районі церкви та залізничного вокзалу, загальною вартістю 3 200 000 грн. Також у планах - виготовлення проектно - кошторисної документації на ремонт водогону в селі Вирішальне, ремонт очисної установки на свердловині в мікрорайоні Перевалівка, реконструкцію водогону с. Ісківці та на проєкт «Капітальний ремонт водогону» у с. Шеках.

Під час зустрічі із депутатським корпусом обговорили питання стану автомобільних доріг. Керівництво Миргородського району висловило своє занепокоєння станом автомобільної дороги за сполученням Лохвиця — Миргород. Віктор Іваненко повідомив присутнім, що наступного тижня запланована зустріч із керівником ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області». Про результати зустрічі депутатському корпусу сільської ради буде обов’язково повідомлено.

Обговорили зокрема й подальше існування пункту невідкладної медичної допомоги на території Сенчанської громади.


За матеріалами сайту Миргородської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора