Робочий візит до Великобагачанської громади

Дата: 30.04.2021 14:24
Кількість переглядів: 858

29 квітня голова районної ради Наталія Гирка та голова райдержадміністрації Віктор Іваненко здійснили робочий візит до Великобагачанської громади. Зустрілися з головою громади Сергієм Горбанем, який ознайомив керівників районної влади з проблемними питаннями та окреслив перспективи розвитку території. У пріоритеті - надання якісних медичних послуг жителям громади.

У рамках візиту відвідали центр надання адміністративних послуг. Керівник центру Руслана Свердан провела екскурсію та розповіла, що на даний час це  сучасний заклад із кваліфікованими спеціалістами, сучасними меблями та оргтехнікою.

Також оглянули опорний заклад "Великобагачанський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради, в якому нещодавно проводили капітальний ремонт, спортивні майданчики із штучним покриттям.

Селищний голова Сергій Горбань розповів, що на даний час необхідно провести ремонт покрівлі навчального закладу. Проектно – кошторисна документація виготовлена і потребує лише коригування та експертизи. Схожа ситуація і з покрівлею дитячої музичної школи.

У цьому році з державного бюджету для реалізації інфраструктурних проєктів на Великобагачанську територіальну громаду виділено кошти в сумі 2,7 млн. грн. Голова Миргородської РДА Віктор Іваненко запропонував спрямувати ці кошти для здійснення капітального ремонту покрівлі опорного закладу «Великобагачанський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради».

Зазначимо, що серія робочих візитів керівників районної влади до громад Миргородського району наразі триває. Наступного тижня на порядку денному відвідини ще  кількох громад.


За матеріалами сайту Миргородської РДА 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора