Робочий візит до Гадяцької громади

Дата: 28.04.2021 10:39
Кількість переглядів: 693

27 квітня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко з робочим візитом відвідали Гадяцьку міську територіальну громаду.

У рамках візиту зустрілися з очільником Гадяцької міської ради Володимиром Нестеренком. Володимир Олександрович розповів, що першочерговою потребою для жителів громади є спорудження водогону в селі Осняги та на вул. Набережна Грунь міста Гадяч. Необхідна документація на здійснення робіт виготовлена.

Також міський голова зауважив, що одним із болючих питань у громаді є стан дорожнього покриття. У 2021 році з місцевого бюджету, в рамках співфінансування із Службою місцевих доріг, виділені кошти для здійснення ремонтних робіт. Наразі влада шукає шляхи залучення додаткових коштів аби збільшити обсяги цих робіт.

Разом із начальником відділу освіти Станіславом Бутенком відвідали Гадяцький ліцей І-ІІІ ступенів №4 імені Лесі Українки. Ознайомилися із досягненнями закладу, планами на майбутнє та перспективами розвитку. Зазначимо, що з метою покращення матеріально – технічної бази навчальних закладів, здійснення заходів термомодернізації на даний час виготовлено проектно - кошторисну документацію на заміну вікон у Гадяцькому ліцеї І-ІІІ ступенів №4 імені Лесі Українки та Гадяцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №3 імені Івана Виговського.

Потому оглянули приймальне відділення Гадяцької міської лікарні, реконструкція якого відбувалася у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Згідно проекту було замінено всі комунікації, водо-, електро-, теплопостачання та водовідведення, зроблено наливну поліуретанову підлогу, розширено дверні отвори, замінено вікна, облаштувано теплобокс для «швидких». Придбано нові меблі й встановлено сучасне медичне обладнання: апарат УЗД, ШВЛ, цифровий рентген-апарат, апарат комп’ютерної томографії. Загалом на реконструкцію приймального та травматологічного відділень під відділення невідкладної медичної допомоги з державного бюджету виділено 7,2 мільйона гривень.


За матеріалами сайту Миргородської РДА 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора