Депутати Миргородської районної ради проголосували за рішення шостої сесії

Дата: 23.04.2021 19:47
Кількість переглядів: 1054

Фото без опису

Із дотриманням усіх необхідних норм карантинних обмежень у приміщенні Миргородської районної ради 23 квітня відбулося засідання Президії та шостої сесії. Перед початком роботи голова Миргородської районної ради Наталія Гирка представила депутатам очільника Миргородської РДА Віктора Іваненка, який 7 квітня був призначений на посаду розпорядженням Президента України.

На порядку денному сесії – ряд важливих питань для громад Миргородського району, які депутати підтримали одноголосно. Перші у переліку - проєкти рішень про затвердження передавальних актів Великобагачанської, Гадяцької, Лохвицької та Шишацької районних рад. Саме ці рішення регламентують завершення процесу реорганізації рад, приєднаних до Миргородського району, який розпочався ще минулого року.

Далі депутати проголосували за передачу індивідуально визначеного майна зі спільної власності громад у власність Ромоданівської, Великосорочинської, Комишнянської, Миргородської територіальних громад; припинення діяльності Об’єднаного трудового архіву селищних, сільських рад Великобагачанського району; припинення права користування земельними ділянками переданими Шишацькій та Лохвицькій районним радам; внесли зміни до деяких рішень 2 і 3 сесії Миргородської районної ради восьмого скликання та 35 сесії Великобагачанської районної ради сьомого скликання.

У ході роботи затвердили дві програми на 2021 рік: Програму підтримки і розвитку місцевого самоврядування, забезпечення діяльності депутатів та зміцнення іміджу Миргородського району та Програму забезпечення виконання Миргородською районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень, внесли зміни до районного бюджету. А також одноголосно підтримали рішення про закріплення депутатів районної ради за територіальними громадами Миргородського району, Положення про помічника-консультанта депутата райради та план роботи ради на 2021 рік.

У «різному» заслухали звернення депутата Полтавської обласної ради Оксани Винниченко про створення у Миргородській районній раді міжфракційної групи «Жінки.Мир.Безпека».

Протокол поіменного голосування депутатів можна переглянути ТУТ


 

Фото – ІЦ «Миргородщина»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора