Робочий візит до Лохвицької та Заводської громад

Дата: 22.04.2021 12:38
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

21 квітня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської райдержадміністрації Віктор Іваненко із робочим візитом відвідали Лохвицьку та Заводську громади, які входять до Миргородського району.

У Лохвиці зустрілися із головою громади Віктором Радьком, поспілкувалися з депутатським корпусом та членами виконавчого комітету. Обговорили низку важливих питань, а саме: підтримку підприємців під час дії карантинних обмежень, співпрацю з Національною поліцією та Службою автомобільних доріг, стан дорожнього покриття на шляху між Миргородом та Лохвицею. У Лохвиці у рамках програми Президента України «Велике будівництво» реконструюють дитячий садок «Теремок». А також на 2021 рік планують залучити кошти на реалізацію проектів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Загалом для реалізації інфраструктурних проєктів на Лохвицьку територіальну громаду цього річ із держбюджету виділено кошти в сумі 5,4 млн. грн.

У Заводському голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської райдержадміністрації Віктор Іваненко зустрілися з міським головою Віталієм Сидоренком. Переглянули досягнення та обговорили перспективи розвитку громади. Нині Заводська міська рада активно працює у напрямі залучення додаткових коштів для розбудови своєї громади. На початку року відкрили корпус опорного закладу «Заводська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1», добудували школу в межах програми «Велике будівництво». Та на цьому зупинятися не планують. Уже найближчим часом залучатимуть кошти на проект міського водогону та братимуть участь у конкурсах інвестиційних проєктів. У ході обговорили питання співфінансування Лохвицької лікарні, де отримують медичні послуги і жителі Заводської громади.


За матеріалами сайту Миргородської РДА
Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


p

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора