Перевірили хід виконання робіт на об"єктах програми "Велике будівництво"

Дата: 16.04.2021 12:20
Кількість переглядів: 658

Під час робочого візиту до Миргорода 15 квітня голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, перший заступник Дмитро Лунін, голова Миргородської ради Наталія Гирка, голова Миргородської РДА Віктор Іваненко, в.о. Миргородського міського голови Олександр Острянин та представники підрядних організацій перевірили стан робіт  на об'єктах програми Президента  України «Велике будівництво».

За цією програмою на території Миргорода триває реконструкція частини головного лікувального корпусу КНП "Миргородська міська лікарня інтенсивного лікування" під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги. Наразі на першому поверсі лікарні тривають внутрішні роботи. Підрядна організація обіцяє до кінця місяця завершити їх і перейти до зовнішніх – утеплення фасаду, встановлення пандусу, проведення благоустрою території.

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов подякував депутатському корпусу Миргородської районної ради за те, що на п’ятій позачерговій сесії, яка відбулася 12 березня, виділили кошти у розмірі 6 млн гривень на продовження ремонту відділення екстреної медичної допомоги Миргородської лікарні інтенсивного лікування, яке буде обслуговувати мешканців усіх 17 громад Миргородського району.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У рамках візиту відвідала делегація і реконструйоване футбольне поле з влаштуванням штучного покриття на стадіоні „Старт". Цей об’єкт було реалізовано у рамках програми «Велике будівництво» у 2020 році, на цей рік планують добудувати басейн на території спорткомплексу за підтримки Державного фонду регіонального розвитку.

Також оглянули освітні заклади Миргорода, де наразі тривають будівельні роботи. Будівля ЗОШ №9 ім.І.Зубковського стане об’єктом програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році. Для їдальні цього закладу планують закупити нове обладнання завдяки регіональній програмі «Дітям Полтавщини – якісне харчування», а також запланували придбати ще й нову STEM-лабораторію.

 

 

 

У ДНЗ №10 «Веселка» оглянули хід робіт у рамках реалізації проекту "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород MO.GE.DI.CO". Наразі там замінили вікна, утеплять стіни, горище, влаштують нову вентиляцію та реконструюють систему опалення. Проєкт фінансується коштами Європейського союзу та міської ради. Він стане прикладом якісної співпраці місцевого самоврядування з міжнародними партнерами, зазначив керівник області.

 За матеріалами сайту Миргородської міської ради та фейсбук-сторінки голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора