14 квітня стартує прийом заявок на конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської обласної ради

Дата: 08.04.2021 12:42
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

Щорічний конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської обласної ради проводиться в рамках обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2019 - 2021 роки».

Його мета - бюджетна підтримка місцевих екологічних ініціатив громад Полтавщини задля покращення екологічного стану довкілля в регіоні, вирішення локальних екологічних проблем, підвищення екологічної свідомості та культури населення. 

Цього річ конкурс відповідатиме новому адміністративно-територіальному устрою та урівняє шанси учасників на перемогу. Таке рішення прийняли 6 квітня на засіданні робочої групи з супроводу конкурсу, повідомляють на сайті Полтавської обласної ради. Провів засідання перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко. Робоча група підтримала відповідні пропозиції та рекомендувала голові обласної ради внести зміни до Положення. Зокрема, пропонується при обрахуванні остаточного балу враховувати кількість населення тієї чи іншої громади; визначати переможців за рейтингом окремо – по сільським, селищним та міським громадам.

За 2 роки на конкурс екологічних ініціатив було подано 244 проекти, перемогу здобули - 75 з них. За тематикою ініціативи стосувалися благоустрою територій, облаштування паркових зелених зон, екологічної просвіти. З проєктами-переможцями конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області можна ознайомитися за посиланням: https://smartregion.pl.ua/ei


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора