Вшанували добровольців покладанням квітів

Дата: 14.03.2021 11:10
Кількість переглядів: 368

14 березня у сквері Слави в Миргороді відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам АТО з нагоди Дня українського добровольця.

У покладанні взяли участь радник голови Миргородської районної ради Михайло Коркішко, голова Миргородської райдержадміністрації Вікторія Ємець, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, спілчани ВП "Всеукраїнська спілка ветеранів АТО, бойових дій та миротворчих місій" м. Миргород, учасники бойових дій на Сході держави та громадськість.

День українського добровольця – свято, встановлене у січні 2017 року Верховною Радою України, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню уваги до учасників добровольчих формувань. Саме 14 березня 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон с. Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований 1 БОП НГУ ім. Кульчицького. 


Фото - ІЦ "Миргородщина"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора