Обговорили актуальні питання

Дата: 10.03.2021 16:42
Кількість переглядів: 416

На засіданні робочої групи з питань аналізу проекту рішення районної ради по залишках коштів районних бюджетів ліквідованих районів, яке відбулося минулої п’ятниці, було детально обговорено звернення від депутатів районної ради про невідкладність вирішення фінансових питань. У підсумку засідання райдержадміністрації отримали рекомендації по підготовці пропозицій для цільового використання коштів.

Зазначимо, що цими днями на адресу районної ради та райдержадміністрації надійшов лист від департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської облдержадміністрації щодо виконання робіт по реконструкції відділення невідкладної медичної допомоги КНП «Миргородська ЦРЛ». У листі зазначено, що на даний час кошти субвенції використані у повному обсязі та для продовження виконання робіт по даному об’єкту необхідно виділити кошти з місцевого бюджету.

Враховуючи невідкладність вирішення даних питань, 10 березня відбулася нарада під керівництвом голови районної ради Наталії Гирки та голови райдержадміністрації Вікторії Ємець. На нараді були присутні виконавчий апарат районної ради, керівництво райдержадміністрації. У ході обговорення було вирішено напрацювати необхідний пакет документів та проекти рішень, які розглянуть на черговій сесії.

Цього ж дня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка підписала розпорядження про скликання п’ятої позачергової сесії районної ради. Відповідно до якого, засідання відбудеться вже у п’ятницю, 12 березня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора