4 березня відбулася консультація для територіальних громад Миргородського району

Дата: 04.03.2021 16:06
Кількість переглядів: 532

За ініціативою Полтавської обласної державної адміністрації у Миргороді 4-го березня відбулася фахова консультація з питань перспектив розвитку пасажирського автомобільного транспорту для громад Миргородського району.

Надати фахові роз’яснення представникам територіальних громад завітали: радник голови Полтавської  обласної державної адміністрації з питань цифрової трансформації Ігор Панченко, заступник голови Полтавської обласної ради Лілія Руроєва, заступник виконавчого директора  Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Анна Кондратьєва та тимчасово виконувач обов’язків начальника Управління інфраструктури та цифрової трансформації Сергій Марчишинець. Участь в обговоренні ключових питань взяла голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

На засіданні обговорили стратегічний документ транспортної галузі – Концепцію розвитку пасажирського транспорту Полтавської області  до 2027 року, який враховує проблемні питання та шляхи їх вирішення, основні засади, напрями та цілі подальшого розвитку пасажирського автомобільного транспорту на Полтавщині. На питання від представників громад, які стосувалися тарифної політики, організації перевезень пільгових категорій населення, отримали фахові відповіді.

У ході засідання також зупинилися на шляхах співпраці між територіальними громадами району, обговорили існуючі обласні та міські програми розвитку громад та територій, бюджети участі та інвестиційні проекти.

Наостанок, обговорили реалізацію державної політики у галузі цифрової трансформації та надання адміністративних послуг.


Фото - ІЦ "Миргородщина"




 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора