Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка взяла участь у нараді Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування

Дата: 03.03.2021 09:43
Кількість переглядів: 325

 2 березня за ініціативи Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування відбулася робоча нарада на тему: «Проблеми районних рад Полтавщини та шляхи їх подолання у контексті децентралізації».

У заході взяли участь голова облдержадміністрації Олег Синєгубов, перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, виконавчий директор Асоціації Володимир Микійчук, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, а також керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, голови райдержадміністрацій та районних рад області.

Під час наради голови новостворених районних рад озвучили основні проблеми, які виникли у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої області та проведенням реформи децентралізації. Йшлося про необхідність врегулювання питання використання залишків бюджетних коштів на рахунках районних рад, налагодження співпраці між районними радами та територіальними громадами, можливість отримання районними радами державного фінансування впродовж певного періоду та інші.

У підсумку запланували провести наступну зустріч за участю представників територіальних громад області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


За матеріалами офіційного сайту Полтавської обласної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора