Голова районної ради Н.Гирка виступила на "круглому столі" ГО "Ветерани Чорнобиля"

Дата: 23.02.2021 15:48
Кількість переглядів: 657

 23 лютого в сесійній залі районної ради відбулося засідання «круглого столу» з представниками Миргородської районної громадської організації інвалідів «Ветерани Чорнобиля».

У ході роботи перед присутніми на засіданні виступили голова районної ради Наталія Гирка, голова районної держадміністрації Вікторія Ємець, начальник відділу обслуговування (сервісний центр) №10 ГУ Пенсійного фонду України в Полтавській області Віктор Бакало, завідувач сектору координації надання соціальних послуг та підтримки сім'ї управління соціального захисту населення Миргородської РДА Таїсія Любивець.

У своєму виступі Наталія Гирка подякувала ліквідаторам за їх мужність під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та побажала міцного здоров'я.  

Далі голова районної ради зупинилася на особливостях взаємодії та майбутньої співпраці між різними громадськими організаціями в умовах завершення децентралізації та адміністративно-територіальної реформи новоутвореного Миргородського району. Вона наголосила на тому, що районна рада, як координатор, готова всебічно підтримувати громадські організації у вирішенні соціально-значущих питань їх членів.

Серед найболючіших питань, озвучених учасниками, були проблеми відпуску ліків за пільговими рецептами, пільгова стоматологія, питання оздоровлення чорнобильців, а також сприяння органів влади у забезпеченні роботи офісу громадської організації.

У підсумку роботи було прийнято ряд рішень та досягнуто домовленості щодо проведення найближчим часом чергового засідання із запрошенням керівників закладів охорони здоров'я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора