Відбулася всеукраїнська нарада представників органів місцевого самоврядування

Дата: 18.02.2021 16:44
Кількість переглядів: 343

18 лютого працівники виконавчого апарату Миргородської районної ради на чолі з головою районної ради Наталією Гиркою взяли участь у черговій онлайн-нараді, організованій Українською Асоціацією районних та обласних рад, за участю представників центральних органів державної влади та парламенту, на тему: «Проблеми районних та обласних рад та шляхи їх подолання у контексті децентралізації». 

Основними спікерами наради були Президент Асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов, заступник Міністра розвитку громад та територій України Вячеслав Негода, заступник Міністра молоді та спорту Ніна Уманець, голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина, представники Міністерства охорони здоров'я. Усього в нараді взяли участь близько 200 учасників з усієї України.

Ключовим питанням наради було визначення функцій районних рад та забезпечення їх діяльності. Ті питання,  озвучені під час наради, на які не змогли відповісти, домовилися переадресувати до відповідних міністерств.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора